Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αργολίδα
Πραγματοποιήθηκαν έρευνες με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, κατά τις οποίες κατασχέθηκαν περισσότερα από -600- γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας κ.α.
Συνελήφθησαν, στις (31.3.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, μία (1) 47χρονη και ένας (1) 39χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στις (31.3.2018) το απόγευμα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία των ανωτέρω, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας , αλλά και σε οικία του 39χρονου στο Άργος Αργολίδας, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:
  • ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -655,8- γραμμαρίων,
  • ποσότητα υγρής μεθαδόνης, συνολικού βάρους -130- γραμμαρίων,
  • έξι (6) φυτά κάνναβης,
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.
Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: