Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.),  (9 Ιανουαρίου 2018) και την Πέμπτη (11 Ιανουαρίου 2018), λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων σήμανσης και καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα:
  • Την 9 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 07.00 έως 18.00 , θα εφαρμοστεί διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον Ημιανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο), έως το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα .
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του τοπικού οδικού δικτύου (οδός Μουσών - κυκλικός κόμβος Αυγουστίνου - κυκλικός κόμβος Λεωνίδα Ιασωνίδη) και της δυτικής παράπλευρης οδού, έως το Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης, όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.
  • Την 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρες 07.00 έως 18.00 , θα εφαρμοστεί διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Λιτοχώρου (420ο χιλιόμετρο), έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς (410οχιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα .
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Σκάλας Λεπτοκαρυάς - Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παραλιακής και της δυτικής παράπλευρης οδού, έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς, όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.
Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: