Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Αστυνομικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων


Αστυνομικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων
Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφράγισης και της διευκόλυνσης ακολασίας καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων
Επιπλέον, συντάχθηκαν εκθέσεις αρχής σε βάρος τριών (3) γυναικών για παραβάσεις του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων
Στις 10-1-2018 το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε τέσσερις (4) οίκους ανοχής, σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών.
Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα εκ των οποίων τρείς (3) άνδρες και πέντε (5) γυναίκες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων και της διευκόλυνσης ακολασίας, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων πρόσωπων. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για έναν ημεδαπό άνδρα και δύο υπηκόους Βουλγαρίας καθώς και μία ημεδαπή και τέσσερις αλλοδαπές διαφόρων υπηκοοτήτων (Ουκρανία, Ρουμανία και Γεωργία).
Επιπλέον, σε βάρος τριών (3) γυναικών (ημεδαπή, υπήκοος Ουκρανίας και υπήκοος Ινδονησίας) συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων πρόσωπων.
Από την έρευνα στους οίκους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -290- ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες Δημοτικές Αρχές για την επανασφράγιση των οίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: