Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Πάτρα για διακεκριμένες κλοπές


Συνελήφθη αλλοδαπός στην Πάτρα για διακεκριμένες κλοπές
Πρόκειται για 20χρονο Αλγερινό ο οποίος μαζί με έναν συνεργό του διέπραξαν συνολικά πέντε κλοπές
Συνελήφθη, στις (7-1-2018) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό του που αναζητείται, διέπραξαν από τις (6-1-2018) τα ξημερώματα μέχρι και χθες τα ξημερώματα, πέντε συνολικά κλοπές σε Γραφείο, καταστήματα και οχήματα.
Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες διέρρηξαν Γραφείο πολιτικού μηχανικού, ένα κομμωτήριο και ένα σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο, απ΄όπου αφαίρεσαν ένα τάμπλετ και διάφορα εργαλεία, ενώ εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν από θαμώνα το κινητό της τηλέφωνο.
Επιπλέον, ο 20χρονος αφαίρεσε από ανασφάλιστο σταθμευμένο αυτοκίνητο ένα μπουφάν, το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα του κατόχου του.
Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή και κατέσχεσαν μέρος των κλοπιμαίων και συγκεκριμένα το κινητό τηλέφωνο, το μπουφάν και έναν φακό, τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.
Σημειώνεται ότι ο 20χρονος κατά την σύλληψη του δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, επιδεικνύοντας στους αστυνομικούς έγγραφο που αναφερόνταν σε τρίτο πρόσωπο, ενώ μετά από δακτυλοσκοπική εξέταση ταυτοποιήθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία και διαπιστώθηκε πως είχε δηλώσει και στο παρελθόν ακόμη δύο φορές ψευδή δηλωτικά στοιχεία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: