Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθησαν, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, στο Ηράκλειο Κατασχέθηκαν, περίπου 10 κιλά καπνού και 796 πακέτα τσιγάρα


Συνελήφθησαν, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, στο Ηράκλειο
Κατασχέθηκαν, περίπου 10 κιλά καπνού και 796 πακέτα τσιγάρα
Στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού, συνελήφθησαν, στις (08.01.2018) στο Ηράκλειο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 19 και 43 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, στις (08.01.2018) από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στον 19χρονο και τον 43χρονο αντίστοιχα, ενώ διενεργήθηκε έρευνα και στην οικία του 19χρονου.
Kατά τη διάρκεια των ελέγχων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 198 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 9,9 κιλά καπνού και 796 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
Ανωτέρω ποσότητα καπνού και πακέτα τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ηρακλείου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: